Ígéretfigyelő - Karácsony Gergely ajánlásával!

Az Ígéretfigyelő egy közösségi szerkesztésű hírszemle, ami a politikusok vállalásainak teljesülését követi nyomon az aktuális választási ciklusból eltelt idő arányában. Célja, hogy ezzel segítse a tudatos választókat a politikusok munkájának objektív megítélésében, valamint hogy ösztönözze a politikusokat a felelősségteljes és számonkérhető politizálásra.

Szeretnénk, ha idővel minél több politikus felkerülne az oldalra, ehhez segédszerkesztők jelentkezését várjuk!

Elérhetőségeink: facebook.com/igeretfigyelo, e-mail: igeretfigyelo.kemo@gmail.com

A rendszert egy pártoktól független non-profit civil szervezet, a Kreatív Ellenállás Mozgalom (KEMO) fejlesztette és kezeli. A Mozgalom elsődleges célkitűzései a választók közéleti tudatosságának fejlesztése, a "post-truth" jelenség és a populizmus elleni harc, a tényszerű és objektív politizálás segítése, a fontos tények kiválogatása a mindent eluraló információs zajból, és az információk széles tömegekhez történő eljuttatása egyszerűen befogadható módon. Ha kíváncsi vagy, mi jön még, szeretettel várunk a Kreatív Ellenállók Facebook-csoportban, ha pedig van kedved részt venni a mozgalom munkájában, töltsd ki ezt az űrlapot, és hamarosan jelentkezünk további részletekkel.

(Igen, az O1G-őrület is tőlünk indult, és tervezünk is még pár ilyen húzást, most már nagyon is jól körülírható céllal...)

Promisetracker goes international & open source!
2021. áprilisában a cikkek után már az oldal forráskódja is közösségi szerkesztésűre vált! Ha értesz a Python programozáshoz és kedvet érzel új funkciók fejlesztéséhez, irány a promisetracker repository a GitHubon!
Mi ez?

Az oldal célja, hogy figyelemmel kísérje a politikusok vállalásainak teljesülését, ezzel segítve a tudatos választókat a politikusok munkájának objektív megítélésében, valamint hogy ösztönözze a politikusokat a felelősségteljes és számonkérhető politizálásra. További információ

Legfrissebb hírek összes hír

2019 © Tomanovics Gergely @ Kreatív Ellenállás Mozgalom