Ígéretfigyelő - Karácsony Gergely ajánlásával!

Az Ígéretfigyelő egy közösségi szerkesztésű hírszemle, ami a politikusok vállalásainak teljesülését követi nyomon az aktuális választási ciklusból eltelt idő arányában. Célja, hogy ezzel segítse a tudatos választókat a politikusok munkájának objektív megítélésében, valamint hogy ösztönözze a politikusokat a felelősségteljes és számonkérhető politizálásra.

Szeretnénk, ha idővel minél több politikus felkerülne az oldalra, ehhez segédszerkesztők jelentkezését várjuk!

Elérhetőségeink: facebook.com/igeretfigyelo, e-mail: [email protected]

A rendszert egy pártoktól független non-profit civil szervezet, a Kreatív Ellenállás Mozgalom (KEMO) fejlesztette és kezeli. A Mozgalom elsődleges célkitűzései a választók közéleti tudatosságának fejlesztése, a "post-truth" jelenség és a populizmus elleni harc, a tényszerű és objektív politizálás segítése, a fontos tények kiválogatása a mindent eluraló információs zajból, és az információk széles tömegekhez történő eljuttatása egyszerűen befogadható módon. Ha kíváncsi vagy, mi jön még, szeretettel várunk a Kreatív Ellenállók Facebook-csoportban, ha pedig van kedved részt venni a mozgalom munkájában, töltsd ki ezt az űrlapot*, és hamarosan jelentkezünk további részletekkel.

Támogatás

Az Ígéretfigyelő mögött semmilyen politikai vagy gazdasági érdek nem áll, az oldal fejlesztését és karbantartását a számonkérhető és felelősségteljes politizálás iránt elkötelezett állampolgárok végzik szabadidejükben, önkéntes munkában, és szándékosan nincsenek rajta hirdetések se (mi is gyűlöljük), hogy áttekinthető maradjon.

Ha hasznosnak tartod az oldalt, és szeretnél segíteni a működtetésében, egyszeri támogatásod a PayPal-en, havi rendszerest pedig Patreon oldalunkon küldhetsz nekünk - mindkettőért nagyon hálásak leszünk!

Támogathatsz bennünket kriptovalutákkal is:

Ethereum: 0x7737958cbc7315047D35E2212C09Eb8Cf90B3B5A
Bitcoin: 32Remd1she5GfitYMag3WnPTLBYnQDkhPq

(Tipp: ha szeretnél Bitcoint, Ethereumot vagy más kriptovalutát venni, a Coinbase-en egyszerűen megteheted bankkártyával vagy átutalással, és ha ezen a linken regiszrálsz, az első, legalább 100 dollár értékű vásárlásod után te is 10 dollárnyi ajándék Bitcoint kapsz, meg mi is)

*Igen, az O1G-őrület is tőlünk indult, és tervezünk is még pár ilyen húzást, most már nagyon is jól körülírható céllal...

Promisetracker goes international & open source!
2021. áprilisában a cikkek után már az oldal forráskódja is közösségi szerkesztésűre vált! Ha értesz a Python programozáshoz és kedvet érzel új funkciók fejlesztéséhez, irány a promisetracker repository a GitHubon!
Mi ez?

Az oldal célja, hogy figyelemmel kísérje a politikusok vállalásainak teljesülését, ezzel segítve a tudatos választókat a politikusok munkájának objektív megítélésében, valamint hogy ösztönözze a politikusokat a felelősségteljes és számonkérhető politizálásra. További információ

Legfrissebb hírek összes hír

2019 © Tomanovics Gergely @ Kreatív Ellenállás Mozgalom